Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ride Along

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083001063

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Net­ti­pe­lien räis­keessä ko­to­naan ole­va ta­vis yrittää päästä po­li­sii­kou­luun ja siinä si­vus­sa myös tehdä hyvän vai­ku­tuk­sen tyttöystävänsä yr­myyn vel­jeen.

Net­ti­pe­lien räis­keessä ko­to­naan ole­va ta­vis (Ke­vin Hart) yrittää päästä po­li­sii­kou­luun ja siinä si­vus­sa myös tehdä hyvän vai­ku­tuk­sen tyttöystävänsä yr­myyn vel­jeen (I­ce Cu­be). Tut­ta­vuu­den hie­ro­mi­nen on­nis­tuu luon­nol­li­ses­ti par­hai­ten lem­peän sim­pu­tuk­sen mer­keissä, mut­ta on­nek­kaan sä­hel­lyk­sen myötä löy­tyy pait­si uu­si per­heon­ni myös jo­ku­nen oi­kea kon­na.
At­lan­tan lämpöön ve­ro­huo­jen­nus­ten perässä vie­ty peh­moi­nen toi­min­ta­ko­me­dia ei py­ri ori­gi­naa­liin ot­tee­seen, mut­ta tai­taa gen­rensä vaa­ti­muk­set. Pää­pa­rin ke­mia jää lai­hak­si ja ta­ri­na täy­del­li­sen en­na­koi­ta­vak­si, mut­ta nämä rik­keet tun­tu­vat pie­niltä kun ta­voi­te on ol­lut vain aut­taa pop­cor­nin su­la­tus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on lämpimän värikylläinen ja moitteettoman vakaa. Tasapaksu ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja taustoittaa tapahtumia huomaamattomalla musiikki- ja tehosteraidalla. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (8 min.), vaihtoehtoinen loppu (2 min.), mokia (3 min.), vaihtoehtoinen otos (2 min.) ja sekalainen sarja koosteita (yht. 15 min.). (IJ)
08/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy