Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ride Along

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083001063

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Net­ti­pe­lien räis­keessä ko­to­naan ole­va ta­vis yrittää päästä po­li­sii­kou­luun ja siinä si­vus­sa myös tehdä hyvän vai­ku­tuk­sen tyttöystävänsä yr­myyn vel­jeen.

Net­ti­pe­lien räis­keessä ko­to­naan ole­va ta­vis (Ke­vin Hart) yrittää päästä po­li­sii­kou­luun ja siinä si­vus­sa myös tehdä hyvän vai­ku­tuk­sen tyttöystävänsä yr­myyn vel­jeen (I­ce Cu­be). Tut­ta­vuu­den hie­ro­mi­nen on­nis­tuu luon­nol­li­ses­ti par­hai­ten lem­peän sim­pu­tuk­sen mer­keissä, mut­ta on­nek­kaan sä­hel­lyk­sen myötä löy­tyy pait­si uu­si per­heon­ni myös jo­ku­nen oi­kea kon­na.
At­lan­tan lämpöön ve­ro­huo­jen­nus­ten perässä vie­ty peh­moi­nen toi­min­ta­ko­me­dia ei py­ri ori­gi­naa­liin ot­tee­seen, mut­ta tai­taa gen­rensä vaa­ti­muk­set. Pää­pa­rin ke­mia jää lai­hak­si ja ta­ri­na täy­del­li­sen en­na­koi­ta­vak­si, mut­ta nämä rik­keet tun­tu­vat pie­niltä kun ta­voi­te on ol­lut vain aut­taa pop­cor­nin su­la­tus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on lämpimän värikylläinen ja moitteettoman vakaa. Tasapaksu ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja taustoittaa tapahtumia huomaamattomalla musiikki- ja tehosteraidalla. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (8 min.), vaihtoehtoinen loppu (2 min.), mokia (3 min.), vaihtoehtoinen otos (2 min.) ja sekalainen sarja koosteita (yht. 15 min.). (IJ)
08/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy