Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hamlet liikemaailmassa

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.98
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7506550024484

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rus-­kau­rismä­ki­nen mo­no­to­ni­suu­den ylis­tys sisältää ka­ruun ul­ko­muo­toon­sa näh­den pal­jon vi­vah­tei­ta ja ki­teyttää mo­nen uu­dem­man tuo­tan­non pe­rus­tee­mat: pe­tos, rak­kaus, re­hel­li­syys ja kos­to.

Pe­rus-kau­rismä­ki­nen mo­no­to­ni­suu­den ylis­tys sisältää ka­ruun ul­ko­muo­toon­sa näh­den pal­jon vi­vah­tei­ta ja ki­teyttää mo­nen uu­dem­man tuo­tan­non pe­rus­tee­mat: pe­tos, rak­kaus, re­hel­li­syys ja kos­to.
Työväen­luo­kan elämä ku­va­taan si­simmältään puh­taam­pa­na kuin ö­ky­ka­pi­ta­lis­tien pelkäl­le ra­hal­le ja val­lal­le pe­rus­tu­va por­va­ril­li­nen ta­pa hah­mot­taa maail­maa.
Oi­di­paa­li­nen tra­ge­dia on va­rus­tet­tu upeal­la dia­lo­gil­la, eikä ai­na tiedä on­ko Sha­kes­pea­re vai Kau­rismä­ki osu­vam­pi mes­ta­ri. Huu­mo­ri on kui­vaa, mut­ta her­syvää.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö mustavalkoinen kuva. Hieman printtivikoja. Selkeä monoraita. Tuskinpa Timo Jämsenin ”Yyterin twistiä” voi käyttää elokuvassa paremmin. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy