Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ylpeys ja ennakkoluulo – 10-vuotisjuhlajulkaisu

Pride and Prejudice – Anniversary Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 310 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 110362EAN: 6438044093353

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vah­vo­ja kym­me­nen vuo­den ta­kai­sen Ja­ne Aus­ten –­buu­min nos­tat­ta­jia.

Vah­vo­ja kym­me­nen vuo­den ta­kai­sen Ja­ne Aus­ten –­buu­min nos­tat­ta­jia. Ben­ne­rin rou­van vii­si tytärtä pitäi­si saa­da avioon. Kuin­ka ol­la­kaan, naa­pu­riin muut­taa va­ra­kas ja var­tee­no­tet­ta­va avioeh­do­kas (Co­lin Firth). Klas­sik­ko.
Ja­ne Aus­te­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va BBC-sar­ja voit­ti syystä BAF­TAn ja Em­myn. Kai­kil­le niil­le fa­neil­le, joi­den mie­lestä Ang Leen elo­ku­va oli hyvä, mut­ta liian ly­hyt.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja kohinainen kuva. Selkeä ääniraita. Kahdella levyllä. Ekstroissa 27+30 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy