Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Highwaymen

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2019Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­mea pe­rio­di­dek­ka­ri kah­des­ta elämänsä eh­too­puo­lel­le eh­ti­neestä pys­sy­san­ka­ris­ta, jot­ka suos­tu­vat mu­kaan Bon­nien ja Cly­den ajo­jah­tiin.

Ko­mea pe­rio­di­dek­ka­ri kah­des­ta elämänsä eh­too­puo­lel­le eh­ti­neestä pys­sy­san­ka­ris­ta (Ke­vin Cost­ner ja Woo­dy Har­rel­son), jot­ka suos­tu­vat mu­kaan Bon­nien ja Cly­den ajo­jah­tiin.
Hengäs­tyttävän näyttävä, val­loit­ta­vas­ti bud­dy-e­lo­ku­vaa ja länkkä­riä yh­distävä elo­ku­va kei­nuu sa­la­peräi­ses­ti tämän ja toi­sen maail­man vä­lillä vääjäämätöntä yh­tee­not­toa odot­taen. Ote on skar­pis­ti tässä het­kessä, mut­ta tun­nel­ma ta­voit­taa kieh­to­via sä­vyjä men­neestä tu­le­vas­ta yhtäältä lain­val­vo­jien men­nei­syy­den ja toi­saal­ta lain­suo­jat­to­mien lä­hes­tyvän pää­te­pis­teen kaut­ta. Tämä on har­ki­ten pu­not­tu jännä­ri, jo­ka vir­kistäväs­ti tun­tuu jättävän osan sa­no­mas­taan kat­so­jan kor­vien vä­liin.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea 2.4:n pintaan taipuva laajakuva pitää periodinsa täydellisesti ja taiteelliset ambitionsa yhtä korkealla kuin teknisetkin. HD-tason tuntumassa viihtyvä kuva on vakaa ja väritoistoltaan maanläheinen. Vähäeleisesti, mutta virikkeellisesti rakennettu ääniraita pitää hienosti tunnelmaa yllä pitkän taka-ajon aikana. (IJ)
27/12/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy