Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tuhkakeskiviikko

Ash Wednesday 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sor­mus­ten her­ran Fro­do­na maail­man­kuu­luk­si nous­sut Eli­jah Wood on Sean, jon­ka kuo­le­ma la­vas­tet­tiin New Yor­kin Hells Kitc­he­nissä palk­ka­mur­haa­jan pe­los­sa.

Sor­mus­ten her­ran Fro­do­na maail­man­kuu­luk­si nous­sut Eli­jah Wood on Sean, jon­ka kuo­le­ma la­vas­tet­tiin New Yor­kin Hells Kitc­he­nissä palk­ka­mur­haa­jan pe­los­sa. Sean pa­laa ta­kai­sin elä­vien kir­joi­hin ja ai­heut­taa iso­vel­jel­lensä (E­dward Burns) han­ka­lia het­kiä. Ir­lan­ti­lais­ma­fian ku­vauk­se­na kes­ki­ta­soa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen kuva ja selkeä ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, biografiat ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Alex Wright
Pääosissa: Elijah Wood Edward Burns
Tarina: Edward Burns
Kuvaus: Russell Lee Fine
Musiikki: David Shire
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy