Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Battlefield - The War on The U-Boats

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203454EAN: 7391970008343

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ri­no­mai­nen Batt­le­field-­sar­jan do­ku­ment­ti su­kel­lus­ve­nei­den mer­ki­tyk­sestä en­simmäi­sessä ja toi­ses­sa maail­man­so­das­sa.

E­ri­no­mai­nen Batt­le­field-sar­jan do­ku­ment­ti su­kel­lus­ve­nei­den mer­ki­tyk­sestä en­simmäi­sessä ja toi­ses­sa maail­man­so­das­sa. Kä­sit­te­lyn pää­pai­no on luon­nol­li­ses­ti MSII:s­sa, mut­ta ka­lus­ton ja su­kel­lus­ve­ne­so­dankäyn­nin ke­hi­tystä poh­jus­te­taan kat­so­mal­la taak­sepäin ai­na en­simmäi­seen maail­man­so­taan as­ti. Sar­jan tut­tuun tyy­liin myös avain­hah­mot esi­tellään hy­vin. Do­ku­ment­ti­na pe­rus­teel­li­nen, viih­dyttävän no­pea­tem­poi­nen ja kaut­taal­taan kiin­nos­ta­va, jos­kin jäl­kimmäi­nen puo­lis­ko tois­taa pai­koin en­simmäistä puo­lis­koa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on pitkälti samaa tasoa kuin muissakin Battlefield-dokumenteissa. Arkistomateriaali on niin hyvää kuin olettaa sopii, joskin digitoinnista on ajottain nähtävissä ikäviä merkkejä. Sinällään jälki on levollista ja kaikki uudet insertit ovat tasokkaita – ainoastaan joidenkin still-kuvien voimakas kohina on tuomittavaa. Ääniraita on moitteettoman selkeä ja tekstitys toimii hyvin, vaikka pieniä mokia mukaan mahtuukin (tekstitys mm. puhuu sukelluveneistä kun tarkoitetaan sukellusveneiden vastaisia tekniikoita). Ekstraton. (IJ)

Tekijät

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy