Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Red Planet – punainen planeetta

Red Planet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 102106EAN: 7321944189549

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­siin pyr­kivän aluk­sen ko­men­ta­ja Bow­ma­ni­na Mat­ri­xin Car­rie-An­ne Moss.

Mar­siin pyr­kivän aluk­sen ko­men­ta­ja Bow­ma­ni­na (viit­taus 2001:een) Mat­ri­xin Car­rie-An­ne Moss. Ihai­li­jat ovat tyy­tyväi­siä Mos­sin vi­laut­te­luun, mut­ta muu­ten hän ei tun­nu pys­tyvän pää­roo­liin.
E­lo­ku­van dia­lo­gi on luon­no­ton­ta, mut­ta jo­tain mie­len­kiin­tois­ta­kin löy­tyy: Amee-tap­pa­ja­ro­bot­ti on kuin Ray Brad­bu­ryn Fah­ren­heit 451:n me­kaa­ni­nen koi­ra.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää erinomaiselta, vaikka yksityiskohdat elävät hieman. Ääniraita tukee toiminnan siirtymistä sujuvasti. Myös LFE-taajuudet ovat jykevässä käytössä. Ekstroissa 14 min poistettuja kohtauksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy