Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

20,000 Days On Earth

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194091513

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Las­ku­ko­ne ker­too muu­sik­ko Nick Ca­ven ole­van ku­ta­kuin­kin sa­ma­nikäi­nen kuin näyt­te­lijä Ray Wins­to­ne eli 55 vuot­ta, vaik­ka hän si­vuut­taa ky­sy­myk­sen ajaes­saan vuo­den 2002 mus­taa Ja­guar XJR:äänsä Brigh­to­nin ka­duil­la.

Las­ku­ko­ne ker­too muu­sik­ko Nick Ca­ven ole­van ku­ta­kuin­kin sa­ma­nikäi­nen kuin näyt­te­lijä Ray Wins­to­ne eli 55 vuot­ta, vaik­ka hän si­vuut­taa ky­sy­myk­sen ajaes­saan vuo­den 2002 mus­taa Ja­guar XJR:äänsä Brigh­to­nin ka­duil­la. Ny­ky­hips­te­rien omak­seen ot­ta­man muu­si­kon au­to­ma­ku tun­tuu ole­van kor­kein­ta ta­soa.
Jos­kus hie­man har­mit­taa, et­ten ole Ca­vea kuun­nel­lut. Birth­day Par­ty ja Bad Seeds jäivät Lou Ree­din, Ig­gy Po­pin, Cap­tain Beef­hear­tin ja New York Doll­sin var­joon par­haim­man luo­mis­vai­heen­sa ai­ka­na, kun jäl­ki­punk al­koi muu­ten­kin kylläs­tyttää. Ca­ve ei ehkä oma­peräi­sin tässä jou­kos­sa ole, mut­ta mie­hestä teh­ty do­ku­ment­ti on ta­kuul­la pa­rem­pi kuin mo­ni muu.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Dokunentinomaisuus ei ole audiovisuaalinen lähtökohta. Ei ekstroja. (PS)
27/03/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy