Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

JFK – Director’s Cut

JFK - avoin tapaus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 197 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tässähän tämä J.F. Ken­ne­dyn mur­ha sit­ten sel­vi­si­kin, kun pan­tiin Ame­ri­kan suu­ri mo­ra­lis­ti asial­le.

Tässähän tämä J.F. Ken­ne­dyn mur­ha sit­ten sel­vi­si­kin, kun pan­tiin Ame­ri­kan suu­ri mo­ra­lis­ti asial­le.
Jot­ta elo­ku­van voi­si pä­teväs­ti ar­vos­tel­la, pitäi­si lu­kea hyl­ly­met­ri kir­jo­ja mur­ha­tut­ki­muk­sen sok­ke­lois­ta. Pitkä, mut­ta pitää ot­tees­saan.
Lois­ta­va kaar­ti ja kaik­ki par­haas­sa ve­dos­saan: Ke­vin Cost­ner, Ke­vin Ba­con, Tom­my Lee Jo­nes, Ga­ry Old­man (L.H. Oswald).
Pa­ra­noi­di len­to­kenttä­koh­taus on uu­den, eri­kois­pitkän ver­sion hel­miä. Teat­te­ri­ver­sio kes­ti 181 min, jo­ten lisää on tul­lut roi­mas­ti. Van­ha le­vy oli jaet­tu 42 osaan, kun nyt koh­tauk­sia on perä­ti 88.

Kuva, ääni & ekstrat

Karvalakkiversio ei ollut anamorfinen ja vain DS. Anamorfinen kuva on ko. DC:ssä tietysti aiempaa parempi, muttei täydellinen. Päinvastoin, kaikenlaista ylimääräistä eloa nähdään ruudussa. Ääriviivat värisevät ja pientä pikselöintiäkin löytyy – mm. Costnerin ja Donald Sutherlandin hatuissa. Uusi ääniraita on puolestaan erinomaisen eloisa. Kahdella levyllä, joten ekstroissa löytyy: kommenttiraita, poistetut/laajennetut kohtaukset. DVD-ROM: webbi-tapahtumia, keskusteluryhmiä, linkkejä, artikkeleita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy