Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakastunut Pariisissa

Funny Face 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
VET: 46860EAN: 6415015502755

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mu­si­kaa­le­ja ra­kas­ta­vil­le täyttä na­mia, mut­ta kyllä tätä Aud­rey Hep­burn/F­red As­tai­re -­hu­pai­lua seu­raa­vat mie­lellään muut­kin.

Mu­si­kaa­le­ja ra­kas­ta­vil­le täyttä na­mia, mut­ta kyllä tätä Aud­rey Hep­burn/F­red As­tai­re -hu­pai­lua seu­raa­vat mie­lellään muut­kin. Geor­ge Gers­hwi­nin mu­siik­kiin pe­rus­tu­va klas­sik­ko.

Kuva, ääni & ekstrat

Kauniit värit, hieman pehmeä VistaVision-kuva. Tyylikkäästi pieteetillä rakennettu 5.1-ääni. Satelliitti-kanavat ovat aika harvoin käytössä. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Stanley Donen
Pääosissa: Audrey Hepburn Fred Astaire
Tarina: Leonard Gershe
Kuvaus: Ray June

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy