Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Vihollisen keskellä - Special Edition

Behind Enemy Lines 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614633953

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jenk­ki­lentäjä ti­pah­taa Bos­niaan.

Jenk­ki­lentäjä ti­pah­taa Bos­niaan. US-Ar­my ja Na­to al­ka­vat kis­sanhännän­ve­don siitä, hae­taan­ko oma poi­ka pois. Ällöttäväs­ti ih­mi­soi­keuk­sia ko­ros­ta­va pro­pa­gan­da­lop­pu häi­rit­see, mut­ta muu­ten lä­hi­his­to­riaan liit­tyvänä suur­tuo­tan­to­na mu­kiin­me­nevä. Toi­sen­lai­sia­kin mie­li­pi­teitä olen kui­ten­kin kuul­lut.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen visuaalinen ilme, joka matkii Gladiaattorin kylmiä sävyjä ja tyyliteltyjä hidastuksia. Satelliittikuvan käyttö on hyvä tehokeino. Vaikuttavat ääniraidat. Ekstroissa 6 min. dokumentti, 7 pidennettyä ja poistettua kohtausta kommentein, toimintakohtauksia kuvauksen eri vaiheissa 5 min. kommentein ja kaksi kommenttiraitaa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy