Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sodan Peto

The Beast 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­le­ba­nien vas­tai­nen so­ta nos­ti tämän ajan­koh­tai­sek­si, vaik­ka ku­vaa­kin vuot­ta 1981.

Ta­le­ba­nien vas­tai­nen so­ta nos­ti tämän ajan­koh­tai­sek­si, vaik­ka ku­vaa­kin vuot­ta 1981. T62-tan­kin ympä­ril­le ra­ken­net­tu so­tat­ril­le­ri ta­pah­tuu Af­ga­nis­ta­nis­sa ja al­kaa Ru­dyard Kip­lin­gin neu­vol­la, jon­ka mu­kaan kan­nat­taa am­pua it­sensä, en­nen kuin al­kaa so­tia af­gaa­nien kans­sa.
Ar­vos­te­lu­kap­pa­le saa­pui sat­tu­mal­ta he­ti sen jäl­keen, kun vii­sas­te­lin Ky­men Sa­no­mien po­li­tii­kan pa­ki­nas­sa, kuin­ka Geor­ge W. Bus­hin oli­si syytä lu­kea Kip­lin­ginsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva toistaa karun vuoristomaiseman erinomaisesti. DS-raita on äänekkäämpi kuin yleensä ja ilmaisee selkeästi, ettei jenkkipojilla ole venäläistä aksenttia. Perustuu William Mastrosimonen näytelmään Nanawatai. Ekstroissa vain biografiat ja kahden muun sotaelokuvan trailerit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy