Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Noitavaino

The Crucible 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100107EAN: 6438044058451

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kiih­ko­mus­li­mit polt­ti­vat Tans­kan lip­pu­ja, mut­ta ei se ol­lut kum­mois­ta kris­ti­tyilläkään vielä kol­me vuo­si­sa­taa sit­ten.

Kiih­ko­mus­li­mit polt­ti­vat Tans­kan lip­pu­ja, mut­ta ei se ol­lut kum­mois­ta kris­ti­tyilläkään vielä kol­me vuo­si­sa­taa sit­ten. Kun Sa­le­min hul­lut tuo­ma­rit ja pa­pit tuo­mit­si­vat kym­me­niä ih­mi­siä hir­teen hul­lu­jen las­ten syytös­ten ta­kia, mu­ha­met­ti­lai­nen maail­ma oli elä­nyt kor­kea­kult­tuu­rin ai­kaa jo vuo­si­sa­to­ja.
To­si­ta­pah­tu­miin ja Art­hur Mil­le­rin näy­telmään pe­rus­tu­va elo­ku­va on teh­ty niin är­syttäväs­ti ih­mi­sen ty­pe­ryyttä ku­va­ten, että se vai­kut­taa jo kiel­tei­ses­ti. Alun pe­rin näy­telmä teh­tiin al­le­go­riak­si ku­vaa­maan se­naat­to­ri Mc­Cart­hyn ai­kai­sia kom­mu­nis­ti­vai­no­ja, mut­ta tämä näkö­kul­ma ei juu­ri kan­na ny­kypäivänä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ihmeen rakeinen kuva. Herkällä filmillä on luultavasti tavoiteltu epookkia. Ääniraita ei hae kummoisesti tilaa. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy