Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Flight of the Phoenix – aavikkolento

Flight of the Phoenix 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200299EAN: 6438044051155

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­mai­lun har­ras­ta­jat lie­nevät in­nois­saan Ald­ric­hin klas­sik­koe­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­sios­ta.

Il­mai­lun har­ras­ta­jat lie­nevät in­nois­saan Ald­ric­hin klas­sik­koe­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­sios­ta. Fairc­hild C-82 on vaih­tu­nut uu­dem­paan mal­liin ja Sa­ha­ra Go­biin. Öl­jyn­po­raa­jia kul­jet­ta­va ko­ne te­kee pak­ko­las­kun kes­kel­le au­tio­maa­ta. Eri­pu­rai­nen ryhmä yrittää pe­las­tau­tua. Pak­ko­las­ku on to­teu­tet­tu eri­no­mai­ses­ti, mut­ta näyt­te­lijöi­den ke­mia tök­kii pa­han­lai­ses­ti. Sil­ti selväs­ti mai­net­taan pa­rem­pi ko­ko­nai­suu­te­na. Pe­rus­tuu El­les­ton Tre­vo­rin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi erinomaista ääniraitaa. Ekstroissa kommenttiraita, 42 min. dokumentti, 10 min. pidennettyjä kohtauksia, 5 min. poistettuja kohtauksia kommentein.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy