Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Primeval – the Hunt for a Killer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418109271

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ter­ri­to­ry-e­lo­ku­van ta­paan myös Pri­me­val osoit­tau­tuu ai­van kat­sot­ta­vak­si kro­ko­tii­li-­la­ji­tyy­pin edus­ta­jak­si.

Ter­ri­to­ry-e­lo­ku­van ta­paan myös Pri­me­val osoit­tau­tuu ai­van kat­sot­ta­vak­si kro­ko­tii­li-la­ji­tyy­pin edus­ta­jak­si. Edel­li­nen te­ki it­seään tykö miljöön hal­lin­nal­laan, mut­ta Pri­me­val on­nis­tuu liittämällä Bu­run­din hu­tu ja tut­si –­sisäl­lis­so­dan vii­me het­ket mu­kaan toi­min­taan. Yllättäen myös näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set on­nis­tu­vat eri­no­mai­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraita tukee hyvin tilantuntua. Ekstroissa kolme poistettua kohtausta kommentein (6 min.), 10 min. dokumentti ja kommenttiraita. (PS)
18/01/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy