Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

9 kuningatarta - Nueve reinas

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 106808EAN: 5706132357887

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­mea ar­gen­tii­na­lai­nen elo­ku­va ker­too pik­ku­ri­kol­lis­ten ajau­tu­mi­ses­ta isoi­hin lii­goi­hin.

Ko­mea ar­gen­tii­na­lai­nen elo­ku­va ker­too pik­ku­ri­kol­lis­ten ajau­tu­mi­ses­ta isoi­hin lii­goi­hin. Hal­li­tus­ti ra­ken­net­tu ko­ko­nai­suus pitää kat­so­jan tiu­kas­ti ot­tees­sa. Ta­ri­naan on upo­tet­tu pal­jon hie­no­ja yk­si­tyis­koh­tia sekä tar­kas­ti har­kit­tu­ja kään­teitä ame­rik­ka­lai­seen pe­rus­heh­ku­tuk­seen alen­tu­mat­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kirkas ja terävä. Ääniraita on realistinen ja keskittyy lähinnä dialogin toistamiseen. Takakaiuttimia ei juurikaan käytetä. Ekstroissa on 24-minuuttinen dokumentti, biografiat, tuotantotietoja sekä traileri. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy