Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nainen Shanghaista

Lady from Shanghai 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1948Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Um­pi­kie­rol­la juo­nel­la kat­so­jaa pik­ku­hil­jaa pii­naa­va tril­le­ri sisältää oi­kei­ta osa­sia: nuo­ri Wel­les poi­ka­mai­sim­mil­laan, Ri­ta Hayworth sek­sikkäim­millään ja San Fran­cis­co yhä tun­nis­tet­ta­vi­ne miljöi­neen.

Um­pi­kie­rol­la juo­nel­la kat­so­jaa pik­ku­hil­jaa pii­naa­va tril­le­ri sisältää oi­kei­ta osa­sia: nuo­ri Wel­les poi­ka­mai­sim­mil­laan, Ri­ta Hayworth sek­sikkäim­millään ja San Fran­cis­co yhä tun­nis­tet­ta­vi­ne miljöi­neen. En­nen kaik­kea ko­meaa ku­vaus­ta. Lop­pu­koh­taus ti­vo­lis­sa nau­ru­ta­loi­neen on jää­nyt elämään seik­kai­lue­lo­ku­vis­sa Ja­mes Bon­dis­ta Co­na­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason mustavalkoinen kokokuva ja monoraita. Jonkin verran kohinaa ja printtivikoja. Väärä aika takakannessa. Ekstroihin on tallennettu Peter Bogdanovichin kommenttiraita, 20 min. dokumentti, biografiat, juliste, lobby card -galleria ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy