Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen keisari

The Last Emperor 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 155 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­deksän Os­ca­ria.

Yh­deksän Os­ca­ria. Pat­sasmäärä saa jäl­keen päin miet­timään, oli­ko suur­tuo­tan­nos­sa enemmän pin­taa kuin poh­jaa. On sil­ti edel­leen upea spek­taak­ke­li, jon­ka aja­tus­poh­ja­kin kan­taa.
Maail­man ylhäi­sin ja al­hai­sin Pu Ji sym­bo­loi ih­mi­sen van­keut­ta elämän kie­mu­rois­sa. Sa­mal­la saa­daan upei­ta nä­ky­miä Kiel­le­tystä kau­pun­gis­ta, jos­sa ai­ka on pysäh­ty­nyt, kun muu­rien ul­ko­puo­lel­la se kiitää kiih­tyväs­ti eteenpäin.
Ber­to­luc­ci leik­kaa su­ju­vas­ti Pu Jin 1950-lu­vun van­ki­laelämästä ja­pa­ni­lais­ten ta­lut­ta­man nuk­ke­kei­sa­rin elämään 1930-1940-lu­vun Mants­hu­rias­sa. Vuo­den 1969 kult­tuu­ri­val­lan­ku­mous kuit­taa ko­ko elämän kier­to­ku­lun.

Kuva, ääni & ekstrat

VHS:n kokokuvana tämä oli surkeaa katseltavaa. DVD:n ei-anamorfinen kuva on välillä upea, mutta miltei kaikki vaakatasot värisevät pahasti. Myös joukkokohtausten ihmismassat elävät. Autorisointi on tehty Ruotsissa.R1:nä yli 218 min ohjaajan versio, jota esitettiin jatkona taannoin tv:ssä. Väärä aika kannessa. Biografiat ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy