Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Kingsman - The Golden Circle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K GDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112742171

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lap­sen­mie­li­nen ja tyy­li­puh­taan me­ga­lo­maa­ni­nen agent­ti­seik­kai­lu vi­rittää lau­dan lu­ke­mat­to­mien mui­den gen­ren viih­dyk­kei­den ta­voin ja kes­kit­tyy tar­joa­maan it­se­var­maa vauh­ti­viih­dettä.

Lap­sen­mie­li­nen ja tyy­li­puh­taan me­ga­lo­maa­ni­nen agent­ti­seik­kai­lu vi­rittää lau­dan lu­ke­mat­to­mien mui­den gen­ren viih­dyk­kei­den ta­voin ja kes­kit­tyy tar­joa­maan it­se­var­maa vauh­ti­viih­dettä. Oi­keas­taan ky­se on ke­peän toi­min­ta­pi­toi­ses­ta agent­tijännä­ristä ro­man­tii­kan ja ko­me­dian lisä­maus­teil­la. Po­ke­ril­la tar­joil­tu pyt­ti­pan­nu on mau­kas.
Juo­ni pu­noo maail­man­laa­jui­sen huu­me­kau­pan ympä­ril­le pos­ket­to­man it­se­tu­hoi­sen sa­la­juo­nen, jon­ka mut­kia Kings­ma­nin räätä­lit yrittävät rat­koa yh­dessä Ame­ri­kan serk­ku­jen­sa ke­ra. Juo­ni on kli­seistä uu­tet­tu se­koi­tus agent­tijännä­riä ja minä & prins­si -sar­jan ih­mis­suh­de­hump­paa, mut­ta ko­ko­nai­suus toi­mii su­la­van let­keäs­ti — ja toi­si­naan odo­tuk­sia her­kul­li­ses­ti pettäen. Au­dio­vi­suaa­li­ses­ti ky­se on var­si­nai­ses­ti kar­kis­ta. El­ton Joh­nil­la on pitkä ca­meo.

Kuva & ääni

Komean terävä ja luontevan värikylläinen kuva. HDR-väritoisto on tässä annin valovoimaisin tähti, mutta myös kuvan erottelevuus on miellyttävästi kohdillaan joskaan kyse olekaan aidosta 4K:sta. 2.8K-kalustolla kuvattu ja 2K-tasossa masteroitu kuva on skaalattu ylöspäin jälkikäteen. Rikkaan vivahteikas ja mielikuvituksekas miljöö vie vaivatta huomion mukanaan, eikä lisädetaljeja kaipaa vaikka anti pysyykin erottelukyvyn osalta erinomaisen HD:n tasolla. Ääniraita pumppaa riittävästi tehoa toimintajaksoihin ja pitää dialogin luonnollisena.

Ekstrat

Boksi sisältää elokuvan 4K- ja HD-versiot omilla levyillään. Jälkimmäisen ekstroissa perusteellinen making of (117 min.), kooste kuvauksista (13 min.) ja kuvagelleria. (IJ)
05/03/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy