Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Body Heat

Huuma 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

1940-­lu­vun film noir -­pe­rin­teitä vaa­li­va ele­gant­ti tril­le­ri lai­ta­kau­pun­gin la­ki­mie­hestä, jo­ka huu­maan­tuu ta­paa­mas­taan sa­la­peräi­sestä kau­not­ta­res­ta siinä mää­rin, että päättää jär­jestää tämän avio­mie­hen pois päi­viltä.

1940-lu­vun film noir -pe­rin­teitä vaa­li­va ele­gant­ti tril­le­ri lai­ta­kau­pun­gin la­ki­mie­hestä, jo­ka huu­maan­tuu ta­paa­mas­taan sa­la­peräi­sestä kau­not­ta­res­ta siinä mää­rin, että päättää jär­jestää tämän avio­mie­hen pois päi­viltä. Mat­kaan tu­lee kui­ten­kin muu­ta­ma mut­ka, eikä lem­men­pesä tro­pii­kis­sa enää koh­ta näytäkään ai­van var­mal­ta. Osaa­va näyt­te­lijä­kaar­ti (Wil­liam Hurt, Kath­leen Tur­ner, Ric­hard Cren­na) ja pä­tevä kä­si­kir­joi­tus sai­vat oi­keu­te­tus­ti ke­hu­ja osak­seen myös elo­ku­van il­mes­ty­mis­vuon­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvää keskitasoa edustava levy, jolla vanhentunut traileri (laajakuva, DD 2.0) ja faktaruutuja. Kuvattiin akatemiakokoon 1.37:1, teatterissa puolestaan 1.85:1. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy