Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuskegeen lentäjät

The Tuskegee Airmen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206365  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

H­BO:n tuot­ta­ma hä­pei­lemättömän ylid­ra­ma­ti­soi­tu tv-e­lo­ku­va en­simmäi­sistä mus­tis­ta lentä­jistä Yh­dys­val­to­jen il­ma­voi­mis­sa.

H­BO:n tuot­ta­ma hä­pei­lemättömän ylid­ra­ma­ti­soi­tu tv-e­lo­ku­va en­simmäi­sistä mus­tis­ta lentä­jistä Yh­dys­val­to­jen il­ma­voi­mis­sa. Ai­he on kiin­nos­ta­va, näyt­te­lijä­kaar­ti osaa­va ja tuo­tan­toar­vot sen ver­ran hy­vin koh­dal­laan, että jäl­ki on pait­si pe­rio­dius­kot­ta­vaa myös ver­rat­tain näyttävää — jo­pa in­sert­tei­hin poh­jau­tu­vat toi­min­ta­koh­tauk­set tun­tu­vat toi­mi­van eheinä ko­ko­nai­suuk­si­na. Elo­ku­va kui­ten­kin kom­pas­tuu ylen­palt­ti­seen kyy­ne­lien he­ru­tuk­seen ja dra­maat­ti­seen al­le­vii­vauk­seen, jo­ka saa hah­mot vai­kut­ta­maan lat­teil­ta ja ko­ko ta­ri­nan pe­rin lap­sel­li­sel­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Verrattain hyvä 4:3-kuva. Kohina on havaittavaa, mutta väritoisto on hallittua ja jälki 90-luvun tv-tuotannoksi miellyttävän tarkkaa. Ääniraita on ehkä hieman kolkko, mutta sinällään selkeä ja ongelmaton. Musiikki on mauttoman mahtipontista, olematta kuitenkaan vaikuttavaa. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy