Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mafiamamma

Plan B 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dia­ne Kea­ton leik­kii mum­mopäi­villään am­mat­ti­tap­pa­jak­si ajau­tu­vaa les­keä.

Dia­ne Kea­ton leik­kii mum­mopäi­villään am­mat­ti­tap­pa­jak­si ajau­tu­vaa les­keä. Keittä­mi­sen si­jaan ase­kam­moi­nen ko­hel­ta­ja pe­rus­taa kuol­lei­den ma­fio­so­jen hoi­to­ko­din.
Haus­ka aja­tus ko­me­diak­si, mut­ta lop­pu­tu­los on te­ko­pir­teä, pitkä­ve­tei­ses­ti oh­jat­tu ja lat­tei­den sket­sien kuor­mit­ta­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, terävä kuva, vaikka kohinaa onkin ajoittain havaittavasti. Erikseen valittava 5.1 on nihkeähkö ja keinotekoisen oloinen. Pakkotekstit. Traileri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Greg Yaitanies
Pääosissa: Diane Keaton
Tarina: Lisa Lutz
Kuvaus: John Peters
Musiikki: Brian Tyler

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy