Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

9 ½ viikkoa

9 ½ Weeks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
VET: 93828EAN: 6438044085457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ou­lu­lai­nen ma­na­ge­ri Ant­ti Pork­ka oli ai­koi­naan toh­keis­saan tästä.

Ou­lu­lai­nen ma­na­ge­ri Ant­ti Pork­ka (Kau­ko Röyhkä, Ramb­lers ym.) oli ai­koi­naan toh­keis­saan tästä. Hi­taas­ti syt­tyvänä kat­soin tämän vas­ta 20 vuo­den vii­peellä: muun­nel­ma ka­sa­ria­jan Pa­rii­sin tan­gos­ta ker­too su­rul­li­sen ta­ri­nan so­vi­nis­ti­ses­ta riis­tos­ta silk­ki­han­sik­kaas­sa.
In­to­hi­mo on kau­ka­na, kos­ka ote on klii­ni­nen. Mies kui­ten­kin osa­si pu­keu­tua hy­vin, val­koi­seen pai­taan il­man sol­mio­ta.
Rol­ling Sto­ne­sin Ron Wood, jo­ka soit­taa ny­kyään per­heystäväm­me Ka­ri Nie­mi­sen Ver­soul-ki­ta­raa, te­kee ca­meo-roo­lin tai­dea­va­jai­sis­sa. Ca­meo on loo­gi­nen, sillä Wood oli­si it­se­kin voi­nut elättää it­sensä ku­va­tai­tei­li­ja­na (t­sek­kaa Gim­me So­me Neck –al­bu­mi).

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, suttuinen ja roskainen kuva pikselöityy ja juuttuu aika-ajoin. Selkeä ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy