Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ghostbusters

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ur­heat aa­veen­mestästäjät tar­joa­vat haa­mu­jen vai­vaa­mil­le pal­ve­luk­siaan.

Ur­heat aa­veen­mestästäjät tar­joa­vat haa­mu­jen vai­vaa­mil­le pal­ve­luk­siaan. Li­ki klas­sik­koe­lo­ku­va ja edellä ai­kaan­sa, mut­ta sil­ti hie­man yliar­vos­tet­tu ja aa­vis­tuk­sen van­hen­tu­nut­kin teos ko­ko­nai­suu­te­na. Le­gen­daa­ri­sia koh­tauk­sia ja ai­kaan­sa näh­den hy­viä efek­tejä. Eri­no­mai­ses­ti res­tau­roi­tu DVD:l­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteettomat kuva ja ääni. Taatusti sama kuvasuhde kuin teatteriversiossa. Hyvä ostos: behind the scenes, biografiat, trailerit, haastatteluja, tuotantotietoja ja galleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy