Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ghostbusters

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ur­heat aa­veen­mestästäjät tar­joa­vat haa­mu­jen vai­vaa­mil­le pal­ve­luk­siaan.

Ur­heat aa­veen­mestästäjät tar­joa­vat haa­mu­jen vai­vaa­mil­le pal­ve­luk­siaan. Li­ki klas­sik­koe­lo­ku­va ja edellä ai­kaan­sa, mut­ta sil­ti hie­man yliar­vos­tet­tu ja aa­vis­tuk­sen van­hen­tu­nut­kin teos ko­ko­nai­suu­te­na. Le­gen­daa­ri­sia koh­tauk­sia ja ai­kaan­sa näh­den hy­viä efek­tejä. Eri­no­mai­ses­ti res­tau­roi­tu DVD:l­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteettomat kuva ja ääni. Taatusti sama kuvasuhde kuin teatteriversiossa. Hyvä ostos: behind the scenes, biografiat, trailerit, haastatteluja, tuotantotietoja ja galleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy