Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hyökkäys poliisiasemalle

Assault on Precinct 13 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja John Car­pen­te­rin ko­vim­pia teok­sia, jos ei ko­vin.

Oh­jaa­ja John Car­pen­te­rin ko­vim­pia teok­sia, jos ei ko­vin. Ver­rat­tu Howard Hawk­sin Rio Bra­voon, jo­hon myös Ro­me­ron Night of the Li­ving Dead pe­rus­tui.
Car­pen­ter te­ki omas­ta elo­ku­vas­taan en­nen kaik­kea Dea­din ac­tion-ver­sion. Hen­ki­nen pai­ne on mil­tei vas­taa­va, tällä ker­taa vain us­kot­ta­vam­mis­sa ke­hyk­sissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttää aluksi pätevähköltä kuvan laadultaan kunnes selviää, että Panavision-kuva on rajattu 1.85-suhteeseen. Tapahtuu pääosin pimeässä, ja näyttää sata kertaa paremmalta kuin tuhruiset VHS-versiot. Mukana ohjaajan kommenttiraita ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy