Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Not Another Teen Movie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­red­die Prin­ze Ju­nio­rin Si­nus­sa on se jo­kin -­tei­ni­hu­tun va­raan ke­hys­ker­to­muk­sen­sa ra­ken­ta­va tei­ni­lef­fa­pa­ro­dia.

F­red­die Prin­ze Ju­nio­rin Si­nus­sa on se jo­kin -tei­ni­hu­tun va­raan ke­hys­ker­to­muk­sen­sa ra­ken­ta­va tei­ni­lef­fa­pa­ro­dia. Tun­tee gen­rensä ja osaa myös nau­rat­taa lä­hes nons­top-ryö­py­tyk­sellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävä, mutta kohinaan taipuvainen kuva vaihtelee hyvän ja erinomaisen välillä. Sisällöltään laiskan dialogivetoinen, mutta toimivan tasokas ääniraita. Kolme kommenttiraitaa, dokumentteja, poistettuja kohtauksia, musavideo, promopätkiä, tietovisa, Gallenin 1. lyhytelokuva ja traileri (Anamorfinen/5.1). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy