Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rapa Nui – Pääsiäissaaren salaisuus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
2.20
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuin MT­V3:n Suu­ri seik­kai­lu Pää­siäis­saa­ril­la en­nen val­koi­sen mie­hen tu­loa.

Kuin MT­V3:n Suu­ri seik­kai­lu Pää­siäis­saa­ril­la en­nen val­koi­sen mie­hen tu­loa. Pa­ra­tii­siin on lui­ker­rel­lut käär­me kah­den ker­rok­sen väen kult­tuu­ris­sa. Ly­hyt­kor­vat pal­ve­le­vat Pitkä­kor­via ja lo­pul­li­nen vä­li­rik­ko uh­kaa.Ei-a­na­mor­fi­sek­si ko­mea ku­va tois­taa hie­not mai­se­mat kirk­kaas­ti, mut­ta on vä­lillä sähköi­sen oloi­nen. Jy­kevähkö DS-rai­ta. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy