Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Minority Report

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

P­hi­lip K. Dick tie­si en­nen ai­ko­jaan, kuin­ka meitä tul­laan tark­kai­le­maan.

P­hi­lip K. Dick tie­si en­nen ai­ko­jaan, kuin­ka meitä tul­laan tark­kai­le­maan. Missä lii­kum­me, mitä ku­lu­tam­me.
Vai­no­har­hai­sen kir­jai­li­jan no­vel­liin pe­rus­tu­vas­sa Mi­no­ri­ty Re­por­tis­sa ke­hi­tys viedään ää­rim­mil­leen, kun mur­hat voi­daan estää eri­tyis­ten nä­kijöi­den avul­la. Ko­ko sys­tee­mi hor­jah­taa, kun yk­sikön pääl­likkö (S­her­lock Hol­me­sin tyy­liin neu­roii­nin or­ja Tom Crui­se) jou­tuu pa­ko­mat­kal­le huo­mat­tuaan it­sensä tu­le­vak­si mur­ha­mie­hek­si.
Hui­man in­no­va­tii­vi­nen, hy­vin kir­joi­tet­tu elo­ku­va ot­taa kan­taa jo­pa vä­ki­val­ta­viih­tee­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on erinomaisen tarkka. Kahdesta hienosta ääniraidasta DTS soi hieman Dolbya muhkeammin ylimääräisten desibeliensä ansiosta. Kahdella levyllä, joten ekstroissa riittää ammentamista: tarinasta valkokankaalle 5-osaisena koosteena, stunttidokumentti, 6-osainen tehostekooste, 200 kuvaa, 4 min. ohjaajan ja päätähden haastattelua, kolmen kohtauksen storyboardit, biografiat, kolme traileria ja pelitraileri. Tekstitykset englanniksi. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy