Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Conspiracy Theory

Salaliittoteoria 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­set puo­li tun­tia ovat sietämättö­miä, kun pa­ra­noi­di tak­si­kus­ki Mel Gib­son se­koi­lee.

En­simmäi­set puo­li tun­tia ovat sietämättö­miä, kun pa­ra­noi­di tak­si­kus­ki Mel Gib­son se­koi­lee. Mants­hu­rian kan­di­daa­tis­ta tut­tu­ja vi­ri­tyk­siä ai­vo­pe­sul­la luo­duis­ta tap­pa­jis­ta. Elo­ku­va tar­joaa pelkkää pin­taa ja on ai­van liian pitkä. Gib­son eläy­tyy, mut­ta Ju­lia Ro­berts on juu­ri niin huo­no näyt­te­lijä kuin vain osaa ol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Biografeja, taustatietoa salaliittouskomuksista, paranoiditietoa, tuotantotietoja. R1 on toiselta puoleltaan pan&scan. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard Donner
Pääosissa: Mel Gibson Julia Roberts
Tarina: Brian Helgeland
Kuvaus: John Schwartzman
Musiikki: Carter Burwell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy