Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Laura Marsin silmät

Eyes of Laura Mars 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täh­tien so­ta -­sar­jan yli­voi­mai­ses­ti par­haan osan, Im­pe­riu­min vas­tais­kun, oh­jaa­jan Ir­vin Kersh­ne­rin hy­vin­kin kat­sot­ta­va tril­le­ri tai­de­va­lo­ku­vaa­jas­ta, jo­ka al­kaa nähdä mur­haa­jan sil­min.

Täh­tien so­ta -sar­jan yli­voi­mai­ses­ti par­haan osan, Im­pe­riu­min vas­tais­kun, oh­jaa­jan Ir­vin Kersh­ne­rin hy­vin­kin kat­sot­ta­va tril­le­ri tai­de­va­lo­ku­vaa­jas­ta (Faye Du­naway), jo­ka al­kaa nähdä mur­haa­jan sil­min.
Ka­me­ra-a­jot mur­haa­jan sil­min ovat su­ju­via. Mitään ita­lia­lais­ta gial­loa tämä ei ole, mut­ta vai­kut­tei­ta on otet­tu. 1970-lu­vun elo­ku­vat ovat usein kuin sa­man ajan ta­lot: van­hem­mat ja uu­dem­mat ovat pa­rem­pia. Mut­ta Tom­my Lee Jo­nes on haus­ka nähdä nuo­re­na näyt­te­lijänä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole huonoimpia, mutta pimeissä kohtauksissa musta on tuhruista. Rakeisia kohtia aika ajoin. Kun elokuva perustuu subjektiivisiin ajoihin, pitäisi olla käytössä enemmän kuin yksi kanava. Ohjaajan kommenttiraita, 8 minuutin ”Visions” -kooste, 7 min kuvagalleria ja filmografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy