Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kiviset ja Soraset

The Flintstones 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­nen Han­na-­Bar­be­ra -­piir­ros­sar­ja Ki­vi­set ja So­ra­set kä­vi lä­pi hie­noi­sen kas­vo­jen­ko­ho­tuk­sen ja te­ki näyttävän co­me­bac­kin yhtä ulot­tu­vuut­ta rik­kaam­pa­na oi­kei­den näyt­te­lijöi­den otet­tua oh­jat.

K­las­si­nen Han­na-Bar­be­ra -piir­ros­sar­ja Ki­vi­set ja So­ra­set kä­vi lä­pi hie­noi­sen kas­vo­jen­ko­ho­tuk­sen ja te­ki näyttävän co­me­bac­kin yhtä ulot­tu­vuut­ta rik­kaam­pa­na oi­kei­den näyt­te­lijöi­den otet­tua oh­jat.
John Good­man on kiis­tat­ta Re­tun ruu­miil­lis­tu­ma ja muut­kin näyt­te­lijät on va­lit­tu huo­lel­la. Vain elo­ku­van juo­ni kum­mas­tut­taa: kuu­lu­vat­ko yri­tys­ka­val­luk­set ja avio­liit­to-on­gel­mat täl­lai­seen las­te­ne­lo­ku­vaan? Ehkä te­kijät ovat­kin yrittä­neet ta­sa­pai­noil­la kah­den yleisön – las­ten ja van­hem­pien – vä­lillä.
Lap­sil­le on tar­jol­la koo­mis­ta ko­hel­lus­ta ja van­hem­mil­le jon­kin­lais­ta ny­kypäivän pa­ro­diaa – juo­ni vain ei tun­nu is­tu­van kum­paan­kaan suun­tauk­seen. Niin tai näin, elo­ku­va hak­kaa ny­kypäivän Poké­mo­nit men­nen tul­len ja pa­la­tes­sa. Ca­meo-roo­leis­sa Eli­za­beth Tay­lor ja Jay Le­no.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Muhkea levy: mm. 40 min. dokumentti, ohjaajan kommenttiraita ja 200 kuvan galleria. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy