Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuolema saa odottaa - Special Edition

Die Another Day 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pier­ce Bros­na­nin eittämättä pa­ras 007.

Pier­ce Bros­na­nin eittämättä pa­ras 007. Vauh­tia, huu­mo­ria ja tyy­li­ta­jua ei mo­der­neis­sa Bond-e­lo­ku­vis­sa ole vas­taa­val­la ta­val­la luo­tu.
Ikävä kyllä kuu­mat koh­tauk­set Hal­le Ber­ryn kans­sa sen­su­roi­tiin vä­hiin, sillä näyt­te­lijätär jää kaik­kein us­kot­ta­vim­pien Bond-tyttö­jen kär­ki­kaar­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, hyvin laaja kuva, ja liki täydellistä elämystä tavoittelevat ääniraidat. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, 76 ja 51 min. dokumentit, kohtausten vertailua storyboardeihin, laitetietoa, useita kuvakoosteita, trailerit, tv-mainokset, musiikkivideo, tietokonepelin esittelyä ja 8 sivun triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy