Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Guess Who

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 201221EAN: 643804408175

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kään­tei­nen ver­sio klas­sik­ko­ko­me­dias­ta Ar­vaa ku­ka tu­lee päiväl­li­sel­le jää tie­tys­ti esi­ku­vas­taan, mut­ta saa ai­kaan muu­ta­man spon­taa­nin pyrskäh­dyk­sen.

Kään­tei­nen ver­sio klas­sik­ko­ko­me­dias­ta Ar­vaa ku­ka tu­lee päiväl­li­sel­le jää tie­tys­ti esi­ku­vas­taan, mut­ta saa ai­kaan muu­ta­man spon­taa­nin pyrskäh­dyk­sen.
Ber­nie Mac ja Ash­ton Kutc­her eivät to­ki pa­ne Spen­cer Tra­cyl­le ja Sid­ney Poi­tie­ril­le kam­poi­hin.
O­mal­la vaa­ti­mat­to­mal­la ta­val­laan tämä ku­vaa ame­rik­ka­lai­sen so­siaa­li­ra­ken­teen muu­tok­sia, ame­ri­ka­naf­rik­ka­lai­sen kult­tuu­rin so­vi­nis­mia ja oman­lais­taan van­hoil­li­suut­ta. Mo­ni mus­ta elää pa­rem­min kuin suo­ma­lai­nen kes­ki­luok­ka. Ja se on ai­van oi­kein. Ikävä kyllä ko­me­dia va­joaa hol­lywoo­di­lai­seen kes­ki­ver­toon lop­pu­puo­lel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tyyni ääniraita. Musiikkia käytetään hyvin, mm. Lou Reedin "Walk on the Wild Side" osuu oikeaan kohtaukseen. Ekstroissa neljä minuuttia ylijäämäotoksia, seitsemän poistettua kohtausta (9 min.) kommentein ja 21 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy