Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elf

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 200793EAN: 6438044014358

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Poh­jois­na­val­la, jou­lu­pu­kin pa­jal­la isä El­fin kas­vat­ta­ma or­po­lap­si Bud­dy ai­kuis­tuu tont­tu­jen jou­kos­sa, kun­nes hä­nel­le sel­viää ku­ka hän oi­keas­ti on ja ku­ka to­del­li­nen isä on.

Poh­jois­na­val­la, jou­lu­pu­kin pa­jal­la isä El­fin (Bob New­hart) kas­vat­ta­ma or­po­lap­si Bud­dy (Will Far­rel) ai­kuis­tuu tont­tu­jen jou­kos­sa, kun­nes hä­nel­le sel­viää ku­ka hän oi­keas­ti on ja ku­ka to­del­li­nen isä on. Bud­dy päättää läh­teä et­simään oi­keaa isäänsä New Yor­kis­ta ja sa­mal­la hän ha­luaa to­dis­taa kai­kil­le, että jou­lu­puk­ki on oi­keas­ti ole­mas­sa.
Nau­roin ve­det sil­missä, kun viat­to­man Bud­dy-ton­tun oma­maail­ma ja to­del­li­suus koh­taa­vat New Yor­kis­sa. Hyvän ja kes­kin­ker­tai­sen elo­ku­van vä­li­maas­tos­sa lii­ku­taan. Ker­ras­saan haus­ka ko­me­dia, vaik­ka kaik­ki­han tietävät, mi­ten näissä lo­pul­ta käy. So­pii mu­ka­vas­ti pu­kin­kont­tiin ja saa hyväl­le jou­lu­mie­lel­le vaik­ka kesä­kuus­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteeton kuva ja ääni. Ekstroissa ohjaajan Jon Favreau ja näyttelijän Will Farrellin kommenttiraidat sekä triviatekstiraita. Kommenttiraitoja ei ole tekstitetty. Triviatekstiraita on englanninkielinen.(TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy