Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sinbad – seitsemän meren sankari

Sinbad of the Seven Seas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: DreamWorksKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 107165EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lois­te­lias seik­kai­lue­lo­ku­va Sin­ba­din seik­kai­luis­ta ta­run­hoh­tois­ten ar­te­fak­tien ja hir­viöi­den maail­mas­sa.

Lois­te­lias seik­kai­lue­lo­ku­va Sin­ba­din seik­kai­luis­ta ta­run­hoh­tois­ten ar­te­fak­tien ja hir­viöi­den maail­mas­sa. Mic­hel­le Pfeif­fe­rin ää­nellä pu­hu­va kaaok­sen ju­ma­la­tar näyttää ve­don­lyön­ti-koh­tauk­ses­sa ereh­dyttäväs­ti Jen­ni­fer Con­ne­lyltä, mut­ta tai­dan­pa vain pro­ji­soi­da. Mui­na ää­ninä al­ku­peräis­rai­dal­la Brad Pitt, Jo­seph Fien­nes ja Cat­he­ri­ne Ze­ta-Jo­nes. Suo­ma­laisää­ninä Mik­ko Nou­siai­nen, Pet­ra Kar­ja­lai­nen, Mii­na Tu­ruu­nen ja Kris­to Sal­mi­nen.
Lois­ta­va ku­va! Terävä, sa­tu­mai­sen vä­rikäs ja ani­maa­tiol­taan hämmäs­tyttävän su­la­va. Lievää reu­navä­rinää toi­si­naan, mut­ta ko­hi­na ja ros­ka lois­ta­vat pois­sao­lol­laan. Al­ku­peräisää­ni­rai­ta on ää­ni­työs­ken­te­lyn osal­ta kirk­kaas­ti yli­ver­tai­nen, sinällään hy­viin du­bauk­siin näh­den – eten­kin Mic­hel­le Pfeif­fer an­taa voi­mak­kaas­ti eläy­tyvän suo­ri­tuk­sen. Te­hos­teil­taan ja ti­la­ku­val­taan ää­ni on poik­keuk­sel­li­sen elävä ja te­ho­kas, jo­pa is­kevän dy­naa­mi­nen. Sub­ba­ri­kaan ei jää vail­le käyttöä. Ker­ras­saan hie­noa jäl­keä. Teks­ti­te­tyissä ekst­rois­sa oh­jaa­jien ja vii­den muun te­kijän ajoit­tain vai­su, mut­ta ver­rat­tain in­for­ma­tii­vi­nen kom­ment­ti­rai­ta, in­te­rak­tii­vi­nen kat­se­lu­toi­min­to (4 min.), vaa­ti­ma­ton ma­king of (10 min.) ja ku­va­gal­le­ria. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy