Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Evil Dead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 106455EAN: 6416548904719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hal­pa­tuo­tan­to-­go­ren merk­ki­teok­sia.

Hal­pa­tuo­tan­to-go­ren merk­ki­teok­sia. On to­ki me­nettä­nyt en­si­kat­se­lus­ta pal­jon te­ho­jaan, mut­ta viehättää edel­leen. Var­sin­kin sub­jek­tii­vi­nen ka­me­ran käyttö oli ai­kaan­sa edellä. Huu­mo­ril­la ei vielä ol­lut si­jaa. Hills Ha­ve Eyes –e­lo­ku­van ju­lis­te vi­lah­taa vä­lillä ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja toimiva 5.1-miksaus. Alkuperäinen kuvaussuhde oli toki 1.33:1, ja Eliten R1-versio on ehkä hitusen tarkempi. Sivuilla on nyt enemmän informaatiota, mutta ylhäältä ja alhaalta on kropattu hieman. Tsekkaapa alun sillanylitystä: molemmissa versioissa näkyy kuvausryhmää. Ekstroissa seitsemän minuuttia Anchor Bayn paneelikeskustelua, 18 min. ylijäämäkuvaa, 13 minuutin dokumentti, biografiat, viisi traileria ja 20 sivun triviavihko.

Tekijät

Ohjaaja: Sam Raimi
Pääosissa: Bruce Campbell Ellen Sandweiss Betsy Baker
Tarina: Sam Raimi
Kuvaus: Tim Philo
Musiikki: Joseph LoDuca

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy