Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Instant Family

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112748951

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­ni­pu­la­tii­vi­nen draa­ma­ko­me­dia pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka päättää rat­kais­ta jäl­ki­kas­vun puut­teen­sa yh­dessä yössä adop­toi­mal­la kol­me si­su­kas­ta si­sa­rus­ta.

Ma­ni­pu­la­tii­vi­nen draa­ma­ko­me­dia pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka päättää rat­kais­ta jäl­ki­kas­vun puut­teen­sa yh­dessä yössä adop­toi­mal­la kol­me si­su­kas­ta si­sa­rus­ta. Si­jais­van­hem­muu­des­ta ruu­sui­sen pomp­pui­san ku­van an­ta­va elo­ku­va ve­te­lee lan­ko­ja las­kel­moi­dus­ti, mut­ta viih­dyttäväs­ti.
Ta­ri­nan si­vu­ma­ku on sa­ma kuin len­to­ko­neen ajan­tap­po­veh­keissä tai vi­deo­pal­ve­lun ka­ta­lo­gintäyt­teissä, mut­ta näyt­te­lijä­kaar­ti on symp­pis ja ko­ko­nai­suus lup­sak­ka. Mark Wahl­ber­gin ural­la tämä on luon­te­va seu­raa­va as­kel ”­Dad­dy’s Ho­me” -ko­me­dioi­den jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja hillitty, mutta hallittu ääniraita. Ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia, mokia ja koosteita. (IJ)
02/09/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy