Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Takaa-ajettu - Special Edition

The Fugitive 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si 1990-­lu­vun ko­meim­mis­ta ja ä­lykkäim­mistä tril­le­reistä.

Yk­si 1990-lu­vun ko­meim­mis­ta ja ä­lykkäim­mistä tril­le­reistä. Ar­vos­tet­tu chi­ca­go­lai­nen ki­rur­gi (Har­ri­son Ford) löytää vai­mon­sa kylmänä ve­ri­lam­mi­kos­ta ja jou­tuu kä­si­ry­syyn yhä ta­los­sa ole­van mur­ha­mie­hen kans­sa. Tun­keu­tu­ja pa­ke­nee pai­kal­ta ja ai­noak­si epäil­lyk­si jää avio­mies. Peräänsä kar­ku­lai­nen saa liit­to­val­tion po­lii­sin (roo­lis­taan Os­ca­ril­la pal­kit­tu Tom­my Lee Jo­nes), jo­ka toi­sin kuin pai­kal­li­set kol­le­gan­sa, ei ole val­mis tuo­mit­se­maan miestä suo­ral­ta kä­deltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva. Laadukas ääniraita. Aiemmassa versiossa ei ollut ekstroja, nyt ne löytyvät: kommenttiraita, 2 min. ohjaajan introa, 9 min. junakohtauksen anatomiaa, 23 min. dokumentti ja traileri. (IJ/PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy