Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ihmeperhe – 2-levyinen ihmejulkaisu

The Incredibles Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111408EAN: 7393834500406

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­me­per­he pa­ro­dioi su­per­san­ka­rei­den lisäk­si ny­kyai­kai­sen per­he-elämän pai­nei­ta ja kom­mel­luk­sia.

Ih­me­per­he pa­ro­dioi su­per­san­ka­rei­den lisäk­si ny­kyai­kai­sen per­he-elämän pai­nei­ta ja kom­mel­luk­sia. Näkö­kul­mat vaih­te­le­vat ih­me­teltävän su­la­vas­ti, jo­ten kaik­kien ikä­ryh­mien edus­ta­jat löytävät run­saas­ti yh­tymä­koh­tia omaan elämäänsä.
Hen­kilö­hah­mot ovat eläväm­piä kuin val­ta­vir­ran hol­lywoo­di­lai­sis­sa näy­telmäe­lo­ku­vis­sa kes­kimää­rin. Var­sin­kin ai­kuis­hah­mot on to­teu­tet­tu haus­kas­ti. Rie­muk­kaas­ta ko­ke­muk­ses­ta huo­li­mat­ta tämä on kui­ten­kin juu­ri ja juu­ri neljän täh­den ani­maa­tio, kos­ka puh­das toi­min­ta uh­kaa ko­ko ajan pu­do­ta nor­maa­lin ani­maa­tioräis­kinnän puo­lel­le.
Par­haim­mil­laan me­no on sil­loin, kun mo­der­nin maail­man ja ret­ro­miljöön vä­lillä ta­sa­pai­noi­le­va elo­ku­va pa­nee pai­non­sa 1960-lu­vun tyy­li­sel­le bond-hu­pai­lul­le. Yh­tymä­koh­dat X-Me­niin eivät toi­mi yhtä hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita on varustettu THX-tunnuksella. Huomautettavaa löytyy vain hienoisista edge enhancement –tarkennuksista, jotka ajoittain varjostavat profiileja. Väärä NTSC-kesto takakannessa. Kahdella levyllä. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, "Rytmisatu"-lyhytelokuva kommentteineen, ”pilalle” menneitä otoksia (2 min.), poistettu "Jaskan isku" –kohtaus (4 min.), viisi muuta poistettua kohtausta ja vaihtoehtoinen alku (yhteensä 35 min.), huippusalaisia kansioita, 21+41+4 min. dokumentit, taidegalleria ja tiiseri sekä kaksi traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy