Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Skandaalihäät – kahden levyn erikoisjulkaisu

The Philadelphia Story 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1940Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 200514EAN: 7321944669904

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hais­ta Hol­lywoo­din kul­ta-a­jan ko­me­diois­ta ker­too seu­ra­pii­ri­rou­vas­ta, jo­ka kai­paa oi­keaa rak­kaut­ta.

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hais­ta Hol­lywoo­din kul­ta-a­jan ko­me­diois­ta ker­too seu­ra­pii­ri­rou­vas­ta, jo­ka kai­paa oi­keaa rak­kaut­ta.
Yhtä sä­kenöivää dia­lo­gia ei ny­kypäivän yrittä­jillä ole käytössään, mut­ta eipä täl­lais­ta kaar­tia­kaan ole enää ti­lat­ta­vis­sa töi­hin: Ca­ry Grant, Kat­ha­ri­ne Hep­burn, Ja­mes Stewart.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkokuvan tarkkuus ei ole komedian vaatimalla tasolla, mutta rakeisuudestaan ja kohinastaan huolimatta katsottava. Selkeä monoraita. Kahdella levyllä: ekstroissa historioitsija Jeannine Basingerin kommenttiraita, 55+70 min. dokumentit, Cukorin trailerigalleria, The Inferior Feeling –lyhytelokuva ja The Homeless Flea –animaatio. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy