Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hideaway

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­den aja­tuk­sen lef­fo­ja on mark­ki­noil­la jo ihan lii­kaa, mut­ta tässäpä yk­si lisää.

Yh­den aja­tuk­sen lef­fo­ja on mark­ki­noil­la jo ihan lii­kaa, mut­ta tässäpä yk­si lisää. Jeff Goldb­lum on per­hee­nisä, jon­ka lääkä­rit herättävät kuol­leis­ta koh­ta­lok­kaan rek­ka­ko­la­rin jäl­keen. Pap­pa eh­ti kui­ten­kin jo käydä tuon­puo­lei­ses­sa muo­dos­ta­mas­sa epä­pyhän lii­ton sar­ja­mur­haa­jan kans­sa ja niinpä lä­hi­seu­duil­ta al­ka­vat­kin pian viat­to­mat nei­to­kai­set käydä vä­hiin.
Goldb­lu­min ja mur­haa­jan pää­nu­pit ovat kyt­key­ty­neet toi­siin­sa si­ten, että he nä­kevät kai­ken myös tois­ten­sa sil­min. Kie­rou­tu­nut sa­ta­nis­ti­mur­haa­ja is­kee tie­ten­kin lo­pul­ta silmänsä isu­kin tei­ni-ikäi­seen tyttä­reen (A­li­cia Sil­vers­to­ne) ja jon­kun on voi­tet­ta­va trau­man­sa ja pe­las­tet­ta­va päivä. Pii­naa­vaa kau­hua? Hah!

Kuva, ääni & ekstrat

Suttuinen levy, oikea kuvasuhde. Faktaruutuja ja minidokkari. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy