Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Pähkähullu professori

The Nutty Professor 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­sin­ta­ver­sio Jer­ry Lewi­sin Hy­de/­Je­kyll -­ko­me­dias­ta.

Uu­sin­ta­ver­sio Jer­ry Lewi­sin Hy­de/­Je­kyll -ko­me­dias­ta. Ed­die Murp­hy on kuin ka­me­leont­ti näy­tel­lessään sa­mas­sa elo­ku­vas­sa seit­semää roo­lia: mm. 200-ki­lois­ta pro­fes­so­ria, tämän isoäi­tiä, äi­tiä ja isää sekä lisäk­si sek­si­hul­lua Bud­dy Lo­vea. Haus­kaa riittää. Ikävä kyllä pie­nellä kä­si­kir­joi­tuk­sen skarp­pauk­sel­la tästä oli­si saa­nut vielä­kin rie­mas­tut­ta­vam­paa jäl­keä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, kirkas ja terävä anamorfinen kuva (teatteriversio oli 1.85:1). Kuusikanavainen ääni lepää aika pitkälle keskikaiuttimen varassa. Faktaruutuja tuotannosta, filmografiat ja traileri. R1:nä on julkaistu myös DTS-versio. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy