Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Post Mortem

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­her­lock­hol­me­sit ovat his­to­riaa, ny­ky­dek­ka­ril­la täy­tyy ol­la synkkä trau­maat­ti­nen men­nei­syys, al­ko­ho­lion­gel­ma ja ur­hei­luau­to.

S­her­lock­hol­me­sit ovat his­to­riaa, ny­ky­dek­ka­ril­la täy­tyy ol­la synkkä trau­maat­ti­nen men­nei­syys, al­ko­ho­lion­gel­ma ja ur­hei­luau­to. Post Mor­tem poik­keaa sikä­li tästä kas­tis­ta, että ai­nais­ten suur­kau­pun­ki­miljöi­den ase­mas­ta elo­ku­va on si­joi­tet­tu Skot­lan­nin jy­ke­viin mai­se­miin. Vä­ki­val­lan ku­vaus­kin on jä­tet­ty vä­hemmäl­le – 16 vuo­den ikä­ra­ja se­lit­tyy muil­la te­kijöillä. Post Mor­tem laa­hus­taa jos­sa­kin kau­ka­na uh­ri­lam­pai­den ja dir­ty­har­ry­jen va­na­ve­dessä, puo­li­kel­po jännä­ri tämä kui­ten­kin on.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvaus on ajoittain osuvaa ja virkeää, mutta useimmiten käsivarakuvaus tuntuu vain häiritsevältä. Levyllä faktaruutuja, tyylikäs valikko. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy