Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Closer – iholla

Closer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111867EAN: 5050582329506

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Eng­lan­ti­lai­sen Pat­rick Mar­be­rin näy­telmään pe­rus­tu­va pro­vo­ka­tii­vi­sen synkkä ker­to­mus ih­mis­suh­tei­den ko­rut­to­muu­des­ta, ma­ni­pu­loin­nis­ta, us­kot­to­muu­des­ta ja het­kel­li­sen mie­li­hyvän ta­voit­te­lus­ta.

Eng­lan­ti­lai­sen Pat­rick Mar­be­rin näy­telmään pe­rus­tu­va pro­vo­ka­tii­vi­sen synkkä ker­to­mus ih­mis­suh­tei­den ko­rut­to­muu­des­ta, ma­ni­pu­loin­nis­ta, us­kot­to­muu­des­ta ja het­kel­li­sen mie­li­hyvän ta­voit­te­lus­ta. Sho­kee­raus on tyy­li­kei­no­na tut­tu mo­nis­ta sur­keas­ti epäon­nis­tu­neis­ta b-kas­tin elo­ku­vis­ta, mut­ta tämä elo­ku­va on­nis­tuu pysäyttämään ole­mat­ta ok­set­ta­va – mikä ei lie­ne yllättävää oh­jaa­ja huo­mioi­den. Kek­se­liäs ja hiot­tu ta­ri­na, na­pak­ka — ja ajoit­tain myös räväkkä — dia­lo­gi sekä us­kot­ta­van vah­va näyt­te­lijä­kaar­ti ovat pe­rimmäi­set syyt efek­tin on­nis­tu­mi­seen, vaik­ka myös au­dio­vi­suaa­li­nen to­teu­tus on eri­no­mai­sen on­nis­tu­nut­ta. Näyt­te­lijä­kaar­tis­ta Na­ta­lie Port­man ja Ju­de Law lois­ta­vat odo­te­tus­ti, mut­ta var­si­nai­nen yllättäjä on mo­nes­ti pettä­nyt Cli­ve Owen, jo­ka on­nis­tuu ker­ran­kin ole­maan roo­lis­saan hätkäh­dyttävän us­kot­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on synkästä ilmeestään huolimatta kauttaaltaan kristallin kirkas ja väritoistoltaan tyylitelty ja kylläinen. Kohinaa esiintyy, mutta siihen ei tarvitse takertua. Dialogipainoitteinen ääniraita on selkeä, hiottu ja hyvin tarinan tunnelmaan istuva. Ekstroissa musiikkivideo ja anamorfinen traileri DD5.1-äänin. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy