Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajan varjossa

The Guilty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 102853EAN: 6415018615452

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­nes­tyvä la­ki­mies Cal­lum Cra­ne rais­kaa kau­niin sih­tee­rinsä Sop­hien.

Me­nes­tyvä la­ki­mies Cal­lum Cra­ne (Bill Pull­man) rais­kaa kau­niin sih­tee­rinsä Sop­hien (Gab­riel­le Anwar). Tyttö päättää ol­la päästämättä Cra­nea hel­pol­la ja uh­kaa pal­jas­taa ta­pah­tu­mat leh­distöl­le.
En­na­koi­ta­via kään­teitä tul­vi­va Tap­pa­jan var­jos­sa ei en­simmäi­sen puo­lis­kon­sa ai­ka­na jak­sa käyn­nis­tyä, mut­ta vii­mei­nen puo­li­tun­ti­nen tar­joaa sentään jo oi­kean jän­nit­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ahdistavan harmaa, suorastaan surkea. Tukehtunut puhe korisee todella etäältä. DVD-halpis on tehty samoista master-nauhoista kuin aiemmat VHS-kopiot, jos ei jopa suoraan niistä kopioista. Ekstroja ei ole. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy