Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Beethovenin neljäs

Beethoven's 4 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vi­deol­le teh­ty kol­mas jat­ko-o­sa on tur­val­li­sen peh­meä, ja en­tistä­kin ke­peäm­pi koi­rai­lot­te­lu.

Vi­deol­le teh­ty kol­mas jat­ko-o­sa on tur­val­li­sen peh­meä, ja en­tistä­kin ke­peäm­pi koi­rai­lot­te­lu. Näyt­te­lijä­suo­ri­tus­ten ta­so on ko­ke­nut dra­maat­ti­sen syök­sy­kier­teen sit­ten al­ku­peräi­sen Beet­ho­ve­nin, jos­sa vielä näh­tiin si­vuo­sas­sa­kin Da­vid Duc­hov­nyn kal­tai­sia ni­miä. Ai­kui­sil­le puu­dut­ta­vaa kat­sot­ta­vaa, mut­ta löytä­nee fa­nin­sa las­ten pa­ris­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvälaatuinen kuva on miellyttävän tarkka myös nopeassa liikkeessä, mutta kohinaa esiintyy kuitenkin runsaasti. Tekstitetty suomeksi. Traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy