Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Stunt Man - Limited Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­tie­lo­ku­va, jo­ka ei ole kaik­kien ma­kuun.

Kult­tie­lo­ku­va, jo­ka ei ole kaik­kien ma­kuun. Stunt Man ku­vat­tiin jo vuon­na 1978, jo­ten tuo­tan­toar­voa ei he­ti ymmär­ret­ty.
Viet­na­min ve­te­raa­ni (S­te­ve Rails­back) pää­see va­hin­gos­sa elo­ku­va­ryhmän stun­tik­si ja jou­tuu kat­so­jan ta­paan miet­timään, ai­koo­ko dia­bo­li­nen oh­jaa­ja (Pe­ter O'­Too­le) ta­pat­taa hä­net oi­keas­ti. Tuo mie­leen Jo­seph Hel­le­rin ro­maa­nit.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. DTS vaikuttaa selkeämmältä. Tekstitykset olisivat auttaneet, sillä elokuvan sarkasmin ymmärtäminen jää vaikeaksi epäselvän dialogin vuoksi. Ekstroissa kommenttiraita, traileri, poistettuja kohtauksia, käsikirjoitus DVD-ROMina, stillkuvia ja 114 min dokumenttia. Kahdella levyllä. Saattaa olla ongelmalevy, juuttuu paikalleen ajassa 1.10.23. R0-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy