Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

American Perfect

American Perfekt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-04043  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Can­ne­sis­sa vuon­na 1997 esi­tet­ty in­die-t­ril­le­ri psy­kiat­ris­ta, jo­ka kiitäessään aa­vik­ko­maan­tietä Ja­guaa­ril­laan tun­tuu vetävän kaik­ki seu­dun au­rin­gon­pistämät kum­ma­jai­set puo­leen­sa.

Can­ne­sis­sa vuon­na 1997 esi­tet­ty in­die-t­ril­le­ri psy­kiat­ris­ta, jo­ka kiitäessään aa­vik­ko­maan­tietä Ja­guaa­ril­laan tun­tuu vetävän kaik­ki seu­dun au­rin­gon­pistämät kum­ma­jai­set puo­leen­sa.
E­lo­ku­van ot­tees­sa on enemmän kuin vähän Ta­ran­ti­noa ja Coe­nin vel­jek­siä, mut­ta myös esi­ku­viaan enemmän tyhjäkäyn­tiä, eten­kin al­ku­vai­heil­la. Osaa­va kas­ti on myös poik­keuk­sel­li­sen ni­mekäs, ja kiis­tat­ta elo­ku­van vah­vin kul­ma­ki­vi. Myös Fai­ru­za Balk ja Paul Sor­vi­no va­kuut­ta­vat suo­ri­tuk­sil­laan, vaik­ka vä­hemmäl­le ajal­le jäävät­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on keskimäärin välttävä, vaikka parantamista löytyykin mm. runsaan kohinan ja erinäisen väpätyksen osalta. Myös kuvan lomitus näkyy ajoittain ikävästi. Ääni on varsin kohtuullinen stereo, ja vaikka tilatunnusta onkin turha puhua, tunnelmaa elävöitetään hyvillä musiikkivalinnoilla. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy