Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Pink Panther

Vaaleanpunainen pantteri 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1964Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ny­kypäivän va­los­sa tun­tuu hie­man hu­vit­ta­val­ta, että Pe­ter Sel­ler­siä pi­det­tiin 1960-­lu­vul­la ykkös­luo­kan kar­va­rin­ta-p­lay­boy­na.

Ny­kypäivän va­los­sa tun­tuu hie­man hu­vit­ta­val­ta, että Pe­ter Sel­ler­siä pi­det­tiin 1960-lu­vul­la ykkös­luo­kan kar­va­rin­ta-p­lay­boy­na. Tar­kas­ta­ja Clou­seaun nyh­verö­tyy­li ei an­na siitä os­viit­taa. Pa­rem­pi näin päin, sillä elo­ku­va on kestä­nyt ai­kaa eri­no­mai­ses­ti. Haus­kat koh­tauk­set seu­raa­vat toi­siaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja uudelleen miksattu ääniraita. Hienoista pikselöintiä. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, triviaraita ja traileri. Erillisellä bonuslevyllä: 10 + 10 + 10 + 11 min. dokumentit, 6 Barclay Bank- ja TWA-mainosta ja 4 min. dokumentti niiden teosta, kuvagalleria sekä kuusi animaatiota. Lisäksi 8 sivun triviavihko.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy