Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Most Fertile Man in Ireland

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

P­ro­tes­tant­tien ja ka­to­lis­ten val­ta­suh­de uh­kaa muut­tua Ir­lan­nis­sa, kun sie­men­nyk­sen luon­tai­nen spe­sia­lis­ti al­kaa aut­taa lap­set­to­mia pa­re­ja.

P­ro­tes­tant­tien ja ka­to­lis­ten val­ta­suh­de uh­kaa muut­tua Ir­lan­nis­sa, kun sie­men­nyk­sen luon­tai­nen spe­sia­lis­ti al­kaa aut­taa lap­set­to­mia pa­re­ja. Haus­ka ja oma­peräi­sen hio­ma­ton ir­lan­ti­lais­ko­me­dia, jos­ta ve­to kui­ten­kin hii­puu lop­pua koh­den.

Kuva, ääni & ekstrat

Väreiltään kylmä ja ikävän epätarkka kuva, jossa esiintyy myös pahoja hetkittäisiä digitointivirheitä. Vaitonainen, lähes yksinomaan puheeseen luottava ääniraita. Ekstroissa B-kela (7 min.), traileri ja biografiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy